Familie Kroezen

Brechje

Hoe vond je het toen je hoorde dat we naar Nieuw Zeeland gingen verhuizen?

Het is eigenlijk allemaal sowieso mijn schuld. We zijn hier terecht gekomen, omdat ik drie jaar voor MSD als expat uitgeleend ben aan onze site in Upper Hutt. Ik ga hier als project engineer mee werken aan een groot project.
Ik heb niet lang na hoeven te denken om de vraag te beantwoorden...

En nu je er eenmaal bent, wat vind je er nu van?

Je weet vantevoren natuurlijk nooit hoe iets uit zal pakken. Ik had een baan aangenomen in een land waar ik zelfs nog nooit een voet aan de grond had gezet. De verhalen over Nieuw Zeeland zijn altijd ontzettend positief. Nu wij hier ongeveer twee maanden wonen kan ik eigenlijk alleen maar zeggen: ik vind het hier fantastisch! Het werk is leuk, uitdagend en fijne collega's. De omgeving is prachtig, er is nog zoveel te zien en te doen! De kinderen lijken goed in hun ritme te komen en Roy begint ook langzaam maar zeker steeds beter zijn weg te vinden. We hebben de grootste uitdagingen vast nog niet gehad, maar tot nu toe ben ik blij.

Wat wil je in Nieuw Zeeland nog graag doen of leren?

Qua werk wil ik een goed resultaat opleveren, als we weer weg gaan, dan wil ik dat ze hier balen dat ze me moeten laten gaan. En blij zijn met het werk dat ik geleverd heb.
En qua land wil ik zo veel mogelijk verkennen, ik wil alles van Nieuw Zeeland zien. Van noord tot zuid! Zodat we straks eigenlijk kunnen zeggen dat we hier meer gezien hebben dan de gemiddelde Nieuw Zeelander zelf heeft gezien.
En daarna gaan we hetzelfde doen met Nederland!

Wat wil je graag nog meer over jezelf vertellen?

Ik ben blij dat we deze kans hebben gekregen. Ik mis mijn familie en mijn vrienden natuurlijk wel, maar ik denk dat zij allemaal goed begrijpen waarom we dit avontuur aan zijn gegaan.

Oh ja, en ik moet ook zorgen dat ik vaker op de foto sta. Dan hoef ik mijn voeten niet te gebruiken als plaatje van mezelf...

Groetjes van Brechje

Contact, stuur ons een mailtje!

Nieuw ZeelandNederlandUpper HuttUden
Aantal
inwoners
4.438.39316.947.90438.40041.302
Oppervlakte (km^2)275.04241.54354068
VlagNieuw ZeelandNederlandUpper HuttUden

© Brechje Kroezen