Familie Kroezen

Adrenalin Forest Porirua!


6 februari 2018

Spyker was hier in de zomervakantie al een keertje naar toe geweest met zijn vriend Az. Hij vond het superleuk, dus wij waren er ook wel nieuwsgierig naar geworden!
Adrenalin Forest is een hoogteparcours, met zes verschillende niveaus. Ieder niveau is een beetje moeilijker en een beetje hoger dan het vorige. De naam is goed gekozen, want de adrenaline giert al heel gauw door je aderen als je bezig bent met het klimmen, klauteren en afdalen! Heerlijk!

Eerst krijg je instructies, want als je zo hoog in de bomen gaat spelen, dan moet dat wel veilig gebeuren natuurlijk. Even oefenen dus!

Spyker was tot level 4 gekomen de vorige keer, dus hij was vastbesloten om bij level vijf te beginnen deze keer. Dat iedereen hem vertelde dat hij beter bij 3 ofzo kon beginnen was tegen dovemansoren... Voor de vorm heeft hij nog even heel snel level 2 gedaan.

Gaat dat lukken Liz? Ja natuurlijk mama! Maar wil je toch bij mij in de buurt blijven?

Off he goes...

Hoewel Zoe geen waaghals is zijn dit soort dingen op haar lijf geschreven. Geen enkele aarzeling, ook nit bij de moeilijkere obstakels. Petje af!

De zipline!

En hij klom hoger en hoger...

Wij verbleven op de lagere niveas, maar ook daar vermaakten wij ons best. We komen vanzelf wel bij de moeilijke dingen dadelijk.

Zoek Zoe.

Tja...en daar stond hij dan. Dit was toch wel wat spannender dan hij had ingeschat. Nu is het denken... Je krijgt maar 1 rescue... Dan komen ze je wel redden, maar dan mag je niet meer terug het parcours op.

Nog meer zipline!

En nog meer zipline. Jihaaa!

Hij durft het echt niet meer. Er moet dus toch een rescue komen voor Spyker.

Daar gaat hij. Terug naar de veilige grond, waar hij de rest van de tijd naar ons mag kijken.

Hij maakt nog wel een prachtige foto van het spinnenweb!

Contact, stuur ons een mailtje!

Nieuw ZeelandNederlandUpper HuttUden
Aantal
inwoners
4.438.39316.947.90438.40041.302
Oppervlakte (km^2)275.04241.54354068
VlagNieuw ZeelandNederlandUpper HuttUden

© Brechje Kroezen