Familie Kroezen

10 september 2017, Spring is in the air..

Steptember

Deze maand is het Steptember! Daarin loop ik elke dag minstens 10.000 stappen. Hiermee proberen we geld in te zamelen voor kinderen met Cerebral Palsy. Gemiddeld liep ik 5.000 stappen op een dag, dus elke dag 10.000 is best wat extra moeite. Wil je mij (en mijn team waar ik mee samen doe) steunen?

Klik dan op deze link!

En mocht het via de link niet lukken, stuur me dan even een persoonlijk berichtje, dan neem ik contact met je op om het op een andere manier op te lossen.

Alvast allemaal bedankt voor je (kleine) bijdrage!

Weer (een) praatje

Het begint weer lente te worden! En wat dat betekent? Nou, regen...regen...en nog meer regen. Allemachtig wat kan het hier regenen. Dat is natuurlijk ook wel te verwachten in een land dat zo groen is. Gelukkig hebben we ook mooiere dagen en met regelmaat willen deze ook nog wel in het weekend vallen. Zodra we de kans hebben trekken we er dan natuurlijk op uit. Net zoals vandaag, we hebben een prachtige wandeling gemaakt in Colonial Knob Reserve. Daarvan zijn de foto's in het foto gedeelte geplaatst. En ik heb meteen mijn stappen voor vandaag gehaald, ruim 17.000!!

Term 3 is voor de kinderen ondertussen alweer een poosje bezig. Aan het einde van deze maand is deze alweer ten einde en hebben de kinderen twee weken vakantie. We hebben erg veel om naar uit te kijken! Allereerst gaan we in de vakantie zelf een lang weekend naar een vakantiehuisje in Taupo. Ik kijk erg uit om naar de Huka Falls te gaan, die daar in de buurt zijn. Ook valt in die omgeving weer veel te ontdekken wat we nog niet gezien hebben. En als we na dat lange weekend terug komen, dan duurt het nog maar een paar dagen (4 om precies te zijn!) voordat mama en Wallie bij ons op visite komen!
Daar heeft iedereen hier reuze veel zin in! De kinderen tellen de dagen af dat ze opa en oma weer zien.Het liefste hadden ze dat de andere opa en oma er ook meteen bij waren. Hopelijk komt dat ook nog een keertje.
Als mama en Wallie hier zijn, dan gaan we ze alles laten zien in onze omgeving en natuurlijk willen we ze ook onze school, het werk, de supermarkt, het park, alles wat ons leven nu is, laten zien. Het wordt vast leuk!
Gelukkig hebben we om de tijd door te komen nog drie verjaardagen op het programma staan. Roy (16 september), Liz (2 oktober) en ikzelf (4 oktober) zijn weer bijna aan de beurt. Dan zijn we hier allemaal een keertje jarig geweest.

Iedereen nog steeds bedankt voor de kaartjes en de brieven! We vinden dat hartstikke leuk en we sturen altijd ook wat terug natuurlijk. Voor de kinderen is brieven schrijven met hun vrienden en vriendinnen ook een mooie manier om hun Nederlandse schrijven een beetje bij te houden. Hou je dus vooral niet in. En ben je ons adres even vergeten? Geen nood, stuur me even een mailtje (via de contact-link), appje, SMS-je of ander berichtje, dan geef ik het je gewoon.

Matilda in Auckland

Zoe en ik hebben vorig weekend ook nog iets heel bijzonders gedaan. Zoe wilde ontzettend graag naar de musical Matilda toe (naar het boek van Roald Dahl), maar die draait alleen in Auckland. Dus wij zijn met zijn tweetjes een heel weekend naar Auckland toe geweest. Drie hele dagen hebben we ons daar ontzettend fijn vermaakt. En Zoe heeft op haar eigen pagine daar zelf een verhaaltje over geschreven. Ik heb getypt, maar ze heeft zelf gedicteerd, de foto's heeft ze zelf uitgezocht en ook de hele lay out van de pagina is naar Zoe's smaak gedaan. Dat is heel erg leuk om eventjes te bekijken dus!

Voor de andere twee kinderen hebben we uiteraard ook een leuk uitje in de planning. Ze mochten zelf iets leuks kiezen. Spyker gaat met mij een keer een weekendje weg met de mountainbike, zodra het weer wat mooier weer wordt, dan gaan wij op pad.
En Liz wil graag met Roy op kooksafari, dus daarvoor zijn we aan het zoeken wat de mogelijkheden zijn.

Tot de volgende keer weer! Er komen weer mooie verhalen aan!

Groetjes van Brechje

Contact, stuur ons een mailtje!

Nieuw ZeelandNederlandUpper HuttUden
Aantal
inwoners
4.438.39316.947.90438.40041.302
Oppervlakte (km^2)275.04241.54354068
VlagNieuw ZeelandNederlandUpper HuttUden

© Brechje Kroezen