Familie Kroezen

26 maart 2017, Komt allen tezamen!

Blijde hereniging!

Ik vertel hier waarschijnlijk niemand iets nieuws als ik vertel dat we weer compleet zijn! Onze lieve Nova heeft zich afgelopen maandag weer bij ons gevoegd.
Wat een reis heeft dat beestje gemaakt! Helemaal in haar eentje de halve wereld over gevlogen (met een behoorlijk lange tussenstop in Singapore.... Gelukkig hebben ze haar niet opgegeten!), tien dagen eenzaamheid in quarantaine.... En ineens stonden wij weer voor haar neus.
Ik zou zo graag eens in haar hoofd kunnen kijken om te weten wat zij er allemaal van heeft gedacht. Of ze bang was, of ze dacht dat wij haar in de steek hadden gelaten. Of misschien..en dat is veel waarschijnlijker...dacht ze wel helemaal niks!
Wat ik wel weet is dat ze letterlijk tranen huilde toen wij haar op kwamen halen en dat ze de hele dag niks anders gedaan heeft dan gelachen. Zelfs in haar slaap was er een lach op haar snuit te zien! Te lief!

De aankomende weken.

Met Nova in ons midden zijn we natuurlijk eigenlijk compleet, maar toch zijn we nog niet klaar met wachten.

Onze spullen die via de zee komen (dus eigenlijk ons hele hebben en houden) zijn ook nog niet hier. Ik had gelukkig een link waarmee ik onze container goed kon volgen en tot nu toe gaat alles goed. Daar hoor je ook wel eens andere verhalen over.
Afgelopen vrijdag kreeg ik het bericht dat onze container gearriveerd is in Napier. Dat is een plaats hier ongeveer 250 km vandaan. Nu moet alles alleen nog door de douane heen. En daarna komt het naar ons. Dat proces kan heel snel gaan, maar het kan ook zomaar twee weken duren. Even afwachten dus, maar het lijkt er op dat onze spulletje ook bijna bij ons zijn. Van andere expats heb ik gehoord dat dat voelt als Kerstmis! Ik ben benieuwd of dat ook zo is. Ik denk het wel eigenlijk, vooral onze eigen meubels zitten we best wel op te wachten. Het is fijn dat we nu huurmeubels hebben hoor, maar ze zitten, slapen en eten niet half zo fijn als onze eigen spullen.

En natuurlijk blijven wij hier ondertussen gewoon rondkijken, werken, naar school gaan en leven. Dat wordt allemaal steeds normaler, zoals ik in mijn vorige update heb verteld. Het werd dan ook wel tijd om ons eens fatsoenlijk aan jullie voor te stellen. In het menu "Wie zijn wij" hebben we allemaal vier vragen beantwoord over hoe het met ons gaat. Leuk om eventjes te lezen!

Ik ga binnenkort alweer naar Nederland toe! Dat is wel een beetje gek. Ik moet een paar dagen in Duitsland zijn en dat combineren we met een bezoek aan Boxmeer. Nou ja, dan ben ik natuurlijk toch in de buurt, dus ik neem de kans waar om Pasen bij mijn moeder te vieren! Ik ga lekker veel tijd met de familie doorbrengen en wat kraamvisites afleggen. Het is helaas maar een paar daagjes.
Onze jaarlijkse reis naar Nederland hebben we ook al geboekt. Met Kerstmis zijn wij dit jaar bij jullie. Tegen die tijd geef ik wel wat meer informatie, zodat we iedereen eventjes kunnen zien en spreken.

Volgende keer komen er weer foto's van de omgeving! We hebben een vakantie geboekt in de schoolvakantie van de kinderen in april, dus we gaan vast en zeker weer mooie avonturen beleven!

Groetjes van Brechje

Contact, stuur ons een mailtje!

Nieuw ZeelandNederlandUpper HuttUden
Aantal
inwoners
4.438.39316.947.90438.40041.302
Oppervlakte (km^2)275.04241.54354068
VlagNieuw ZeelandNederlandUpper HuttUden

© Brechje Kroezen